Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tarro de espárragos blancos (en conserva) (aprox. 325 g escurridos)
- 1 lata de berberechos al natural (en conserva) (aprox. 65 g escurridos)
- 1 lata de mejillones cocidos al natural (aprox. 70 g escurridos)
- 2 huevos duros
- 1 tarro de espárragos verdes en conserva (aprox. 230 g netos)
- 150 g de palitos de cangrejo
- 100 g de mayonesa
- 8 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 9.34 g
- Węglowodany
- 2.63 g
- Tłuszcz
- 21.15 g
- Błonnik
- 0.98 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1u.
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Timbales de calabacín con queso fresco
45min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Chipirones, morcilla y manzana
1u.
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Dip de aguacate y gambas
5 min
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6h 45min