Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tarro de espárragos blancos (en conserva) (aprox. 325 g escurridos)
- 1 lata de berberechos al natural (en conserva) (aprox. 65 g escurridos)
- 1 lata de mejillones cocidos al natural (aprox. 70 g escurridos)
- 2 huevos duros
- 1 tarro de espárragos verdes en conserva (aprox. 230 g netos)
- 150 g de palitos de cangrejo
- 100 g de mayonesa
- 8 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 9.34 g
- Węglowodany
- 2.63 g
- Tłuszcz
- 21.15 g
- Błonnik
- 0.98 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 Std. 20 Min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Volovanes de bacalao
50min
Gazpacho de espárragos blancos
1 godz. 5 min
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Salmorejo de espárragos
10 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Emulsión de patata con pulpo
50min