Wersje kompatybilne
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 923 kJ / 221 kcal
- Białko
- 33.42 g
- Węglowodany
- 1.75 g
- Tłuszcz
- 8.91 g
- Błonnik
- 0.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rape al limón con anchoas
25min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Brochetas picantes de pavo
1 godz.
Tartar de bacalao y sandia
40min
Almejas a la marinera
30min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Conejo en papillote al lemon grass
1 godz. 30 min
Vasitos de espárragos con salpicón
10 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Carabineros a la sal
20min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25min