Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate

Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate

4.2 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 raciones

Składniki

Gelatina de tomate
  • de zumo de tomate
    500 g
  • hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
    6
  • de sal
    1 cucharadita
  • de azúcar
    1 pellizco
Vinagreta
  • de pepino pelado y en trozos
    100 g
  • de tomates maduros en cuartos
    100 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    50 g
  • de pimiento rojo
    80 g
  • de pimiento verde
    80 g
  • de cebolleta
    80 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de vinagre de jerez
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita
Montaje
  • de bacalao ahumado en lonchas
    350 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 215 kcal / 898 kJ
Białko 15.35 g
Tłuszcz 14.96 g
Węglowodany 4.69 g
Błonnik 1.31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...