Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
75 g Madeira winedry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
2 Tbsp creamcrème fraîche2 Tbsp
-
cornflour1 heaped Tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
961 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Chicken Provencale
1 godz.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min