
Urządzenia i Akcesoria
Kedgeree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves cut in pieces20 g
-
water1000 g
-
olive oil1 tsp
-
long grain rice200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs4
-
smoked haddock350 g
-
unsalted butter diced40 g
-
cream100 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder (e.g. Madras)1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
480 kcal /
2006 kJ
Białko
31.5 g
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Carrot and Swede Mash
20 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Cauliflower Cheese
50 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Toad in the Hole
1 godz.