Urządzenia i Akcesoria
Kedgeree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves cut in pieces20 g
-
water1000 g
-
olive oil1 tsp
-
200 g basmati ricelong grain rice200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs4
-
smoked haddock350 g
-
unsalted butter diced40 g
-
cream100 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder (e.g. Madras)1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
2006 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Cauliflower Cheese
50 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Cauliflower cheese
55 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Toad in the Hole
1 godz.