Urządzenia i Akcesoria
Kedgeree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves cut in pieces20 g
-
water1000 g
-
olive oil1 tsp
-
200 g basmati ricelong grain rice200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs4
-
smoked haddock350 g
-
unsalted butter diced40 g
-
cream100 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder (e.g. Madras)1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
2006 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Cauliflower Cheese
50 min
Kedgeree
45 min
Rhubarb Crumble
55 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Christmas Bread Sauce
15 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min