
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions quartered
- 50 g red pepper cut in pieces
- 50 g olive oil
- 2 garlic cloves
-
40
g tomato purée
lub 1 tomato diced - 1 Tbsp paprika
- 200 g long grain rice
- 650 g water
-
1
tsp fish stock paste
lub 1 fish stock cube (for 0.5 l) - 400 g haddock fillets skinless, boneless
- 120 g frozen peas
- 50 g green olives, pitted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 324 kcal / 1359 kJ
- Białko
- 24 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Węglowodany
- 21.4 g