Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, quartered
- 50 g red pepper, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 2 garlic cloves
-
40
g tomato purée
lub 1 tomato, diced - 1 Tbsp paprika
- 200 g long grain rice
- 650 g water
-
1
tsp fish stock paste
lub 1 fish stock cube (for 0.5 l) - 400 g haddock fillets, skinless, boneless
- 120 g frozen peas
- 50 g green olives, pitted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 324 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tuna Pasta Bake
1h
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Chicken Étouffée
45 min
Creamed Cod
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min