Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g bacon lardons
- 30 g olive oil
- 35 g shallots, halved
- 60 g carrots, cut in pieces
- 700 g pork meat, cut in pieces (3 cm)
- 50 g wholegrain mustard
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 tsp beef stock paste, homemade - 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- 200 g dry cider
- 550 g potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 400 g button mushrooms, halved
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Białko
- 50.2 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Chicken Étouffée
45 min
Pork Chops with Orange
2h 25 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Coronation Chicken
30 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Basque Chicken
1h 10min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Bourguignon
1h 30min