
Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Pork with Cider
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
582 kcal /
2436 kJ
Białko
50.2 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Ham Hock Potato Bake
35 min