Urządzenia i Akcesoria
Lamb Spezzatino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves5
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
middle bacon diced (3 cm)70 g
-
lamb neck fillets cut in pieces (2-3 cm)750 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)2
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
2 Tbsp vegetable stock paste, homemademeat stock paste homemade2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2479 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min