Urządzenia i Akcesoria
French Onion Soup (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour65 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819 mg
Białko
8 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tomato Soup
25 min
Sticky Toffee Pudding
Brak ocen
Creamy Pepper Soup
20 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Brak ocen
Leek and potato soup
45 min
Risotto with Parmesan
40 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Minestrone
45 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min