
Urządzenia i Akcesoria
French Onion Soup (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour65 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
234 kcal /
979 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
819 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef and Feta Koftas
1 godz. 20 min
Carrot and Ginger Soup
5 min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Savoury Crayfish Éclairs
1 godz. 20 min
Beef with Mushrooms
30 min
Peach Foam
10 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Raspberry Meringue Milkshake
10 min
Pulled Tandoori Chicken
30 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min