
Urządzenia i Akcesoria
Basque Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered400 g
-
olive oil20 g
-
cornflour20 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
red peppers cut in strips (1 cm)350 g
-
yellow peppers cut in strips (1 cm)350 g
-
dry white wine250 g
-
smoked paprika2 tsp
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)1000 g
-
pitted black olives200 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
295 kcal /
1236 kJ
Białko
32.4 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Étouffée
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Bloody Mary Soup
25 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min