Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 400 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g cornflour
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 350 g red peppers, cut in strips (1 cm)
- 350 g yellow peppers, cut in strips (1 cm)
- 250 g dry white wine
- 2 tsp smoked paprika
- 2 dried bay leaves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 200 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1236 kJ / 295 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
Alternatywne przepisy
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Chicken Étouffée
45min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Beef with Mushrooms
30min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min