Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
salt1 tsp
-
cod fillets, skinless boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Onion Soup
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Marinated Peppers
55 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min