Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
salt1 tsp
-
cod fillets, skinless boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Onion Soup
1 godz.
Monkfish and prawn soup
1 godz.