Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
TM6 TM5 TM31

Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice

3.9 (17 ocen)

Składniki

  • 2 fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
  • 50 g unsalted butter, soft
  • 30 g honey
  • 20 g mustard
  • 10 g soy sauce
  • 1 pinch ground black pepper
  • 30 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 15 g fresh parsley leaves
  • 400 g tomatoes, halved
  • 150 g carrots, cut in pieces
  • 100 g butternut squash, cut in pieces
  • 1 tsp fine sea salt
  • 800 g water
  • 1 tsp dried oregano
  • 180 g long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3778 kJ / 903 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
97 g
Tłuszcz
39 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy