Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice

Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice

3.9 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
    2
  • unsalted butter soft
    50 g
  • honey
    30 g
  • mustard
    20 g
  • soy sauce
    10 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    100 g
  • fresh parsley leaves
    15 g
  • tomatoes halved
    400 g
  • carrots cut in pieces
    150 g
  • butternut squash cut in pieces
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • water
    800 g
  • dried oregano
    1 tsp
  • long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 903 kcal / 3778 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 97 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...