Wersje kompatybilne
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
- 50 g unsalted butter, soft
- 30 g honey
- 20 g mustard
- 10 g soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley leaves
- 400 g tomatoes, halved
- 150 g carrots, cut in pieces
- 100 g butternut squash, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 1 tsp dried oregano
- 180 g long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 39 g
Alternatywne przepisy
Creamy tomato soup
30min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Onion Soup
1 Std.
Creamy Tomato Soup
25 Min
Pumpkin Soup
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min