Urządzenia i Akcesoria
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets (approx. 400 g total)2
-
unsalted butter soft50 g
-
honey30 g
-
mustard20 g
-
soy sauce10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
tomatoes halved400 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
butternut squash cut in pieces100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water800 g
-
dried oregano1 tsp
-
long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Onion Soup
1 godz.
Spring Vegetable Soup
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Creamy tomato soup
30 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Vegetable soup
35 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min