Stuffed peppers with rice and tomato sauce
TM6 TM5 TM31

Stuffed peppers with rice and tomato sauce

4.1 (41 ocen)

Składniki

Stuffed peppers with rice

  • 70 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (opcjonalnie)
  • 300 g beef mince
  • 2 slices white bread, cut in pieces
  • 20 g mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp ground sweet paprika
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 egg
  • 4 peppers, red, green or yellow
  • 1200 g water
  • 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
    lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g parboiled rice

Tomato sauce

  • 40 g butter, cut in pieces
  • 40 g flour
  • 500 g crushed tomatoes, canned
  • 50 g tomato purée (concentrated)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2712 kJ / 648 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
80 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy