Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Vegetables and Trout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt to taste1 ½ tsp
-
400 g fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)240 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
pickled capers drained and rinsed30 g
-
black olives pitted80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice to taste10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.2 g
Kalorie
2246 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
8.7 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mixed Berry Yoghurt
12 godz. 15 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Courgettes with Corn
25 min
Pasta alla Norma
50 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min