Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Vegetables and Trout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt to taste1 ½ tsp
-
400 g fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)240 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
pickled capers drained and rinsed30 g
-
black olives pitted80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice to taste10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.2 g
Kalorie
2246 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
8.7 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Spirulina Ice Cream
16 godz. 10 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min