Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Vegetables and Trout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt to taste1 ½ tsp
-
400 g fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)240 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
pickled capers drained and rinsed30 g
-
black olives pitted80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice to taste10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.2 g
Kalorie
2246 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
8.7 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Cream of Asparagus Soup
15 min