Pasta Salad with Vegetables and Trout
TM6 TM5 TM31

Pasta Salad with Vegetables and Trout

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 400 g fresh trout fillets, skinless
    lub 400 g fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
  • 40 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 30 g pickled capers, drained and rinsed
  • 80 g black olives, pitted
  • 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
  • 1 pinch ground black pepper (opcjonalnie)
  • 10 g lemon juice, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2246 kJ / 536 kcal
Białko
32.2 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
8.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy