Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
lub 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (opcjonalnie)
- 10 g lemon juice, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2246 kJ / 536 kcal
- Białko
- 32.2 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Błonnik
- 8.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Honeyed Chicken
25 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
French Brunch
Brak ocen
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Seitan Chilli
25 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Vegetable and Almond Soup
45 min
Artisan Plant Pizza
35 min