
Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Vegetables and Trout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt to taste1 ½ tsp
-
fresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)240 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
pickled capers drained and rinsed30 g
-
black olives pitted80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice to taste10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
536 kcal /
2246 kJ
Białko
32.2 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
8.7 g