Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
lub 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1小时
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 分钟
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1小时
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min