Urządzenia i Akcesoria
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1693 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger and Lime Fizzy Refresher
24 godz. 30 min
Meat Stock Paste
45 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Veal Pilaf
1 godz. 25 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Cod with Citrus Butter
50 min