Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
lub 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Cod with citrus butter
50min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min