Urządzenia i Akcesoria
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1693 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Pineapple Smoothie
10 min
Baked spinach and eggs
35 min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Pumpkin Soup
35 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Potato Cakes
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Prawn Tacos
30 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min