Urządzenia i Akcesoria
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1693 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 Std. 30 Min
Clams with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Boiled Eggs
20 Min
Minestrone
45 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Ratatouille
40 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min