Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Coconut cake
1 godz. 20 min
Pumpkin Soup
35 min
Ratatouille
40 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Chickpea Gratin
1 godz.
Quinoa and Lettuce Salad
30 min