Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Blitva
35 min
Apple tart
1 godz.
Tofu stew
30 min
Pumpkin Soup
35 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Sicilian Caponata
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min