Urządzenia i Akcesoria
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Stuffed peppers with rice
-
onions cut in halves70 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince300 g
-
white bread cut in pieces2 slices
-
mustard20 g
-
salt½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
peppers red, green or yellow4
-
water1200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
long grain rice250 g
Tomato sauce
-
butter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
2712 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Salad with Vegetables
45 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Mashed Potatoes
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.