Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (opcjonalnie)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 250 g long grain rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g plain flour
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2712 kJ / 648 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 8.3 g
Alternatywne przepisy
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Lasagne Bolognese
2h 30 min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 分钟
Pizza Margherita
2h 10 phút
Potato Cakes
45 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1小时 30 分钟
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1小时 30 分钟
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45 min
Greek Style Pork Stew
30 Min