Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Salmon and Potatoes
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon finely grated zest and juice1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
Mushroom Cream Sauce
-
shallots halved100 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing10 g
-
dry white wine50 g
-
double cream50 g
-
cream cheese200 g
-
fresh button mushrooms sliced300 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1137 mg
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min