Wersje kompatybilne
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g basmati rice
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut in matchsticks (5 mm)
- 400 g leeks, cut in pieces (5 mm)
- 4 cod fillets, skin and bones removed (approx. 500 g total weight)
- 450 g milk
- 10 white peppercorns
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp mustard powder
- 5 - 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1835 kJ / 439 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 65.9 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Cod with citrus butter
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min