Urządzenia i Akcesoria
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
carrots cut in matchsticks (5 mm)400 g
-
leeks cut in pieces (5 mm)400 g
-
cod fillets skin and bones removed (approx. 500 g total weight)4
-
milk450 g
-
white peppercorns10
-
plain flour50 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
fresh chives cut in pieces5 - 10 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1835 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Mashed Potatoes
45 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.