Wersje kompatybilne
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g basmati rice
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut in matchsticks (5 mm)
- 400 g leeks, cut in pieces (5 mm)
- 4 cod fillets, skin and bones removed (approx. 500 g total weight)
- 450 g milk
- 10 white peppercorns
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp mustard powder
- 5 - 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1835 kJ / 439 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 65.9 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
No ratings
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Tomato basil chicken stew
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min