Urządzenia i Akcesoria
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
carrots cut in matchsticks (5 mm)400 g
-
leeks cut in pieces (5 mm)400 g
-
cod fillets skin and bones removed (approx. 500 g total weight)4
-
milk450 g
-
white peppercorns10
-
plain flour50 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
fresh chives cut in pieces5 - 10 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1835 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min