Urządzenia i Akcesoria
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
carrots cut in matchsticks (5 mm)400 g
-
leeks cut in pieces (5 mm)400 g
-
cod fillets skin and bones removed (approx. 500 g total weight)4
-
milk450 g
-
white peppercorns10
-
plain flour50 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
fresh chives cut in pieces5 - 10 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1835 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Chicken Cacciatore
50 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min