Urządzenia i Akcesoria
Prawn Curry with Basmati Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Rice
-
basmati rice300 g
-
water1300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butterolive oil25 g
Prawn Curry
-
olive oil40 g
-
onions quartered100 g
-
fresh green chilli medium spicy1
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves3
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée70 g
-
coconut milk400 g
-
raw prawns, peeled800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003 mg
Białko
45 g
Kalorie
2524 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Bhuna
30 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Seafood Stew with Rice
30 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Prawn Saganaki
35 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.