Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
TM6 TM5 TM31

Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice

3.8 (15 ocen)

Składniki

Chicken Curry

  • 400 g chicken thighs, boneless and skinless, each cut in 4 pieces
  • 2 garlic cloves
  • 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 50 g white rum
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g sunflower oil
  • 1 dried red chilli
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
  • 200 g coconut milk
  • 20 g toasted sesame oil
  • 1 Tbsp curry powder
  • 1 tsp fine sea salt

Basmati Rice

  • 500 g water
  • 1 pinch fine sea salt
  • 100 g basmati rice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4048 kJ / 968 kcal
Białko
40.5 g
Węglowodany
25.3 g
Tłuszcz
78.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy