Urządzenia i Akcesoria
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Smoked Salmon and Avocado Salsa
-
spring onions trimmed, cut in pieces1 Tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach (opcjonalnie) leaves10
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste20 g
-
avocado flesh only, diced (1 cm)½
Poached Egg Pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach stalks removed150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
whipping cream30 g
-
grated Parmesan cheese1 Tbsp
-
medium eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1433 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
45 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Sicilian Salad
30 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Houmous
13 godz. 30 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Kiwi and Ginger Smoothie
10 min