Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Soup with Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves roughly chopped as necessary300 g
-
dried chickpeas100 g
-
water800 g
-
onions cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
turnips (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
salt adjust to taste1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste
-
ground black pepper adjust to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Minestrone
45 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Minestrone
45 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min