Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
707.2 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
1216.8 kJ /
289.7 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 godz. 50 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.