Urządzenia i Akcesoria
Cranberry pistachio spiced muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
boiling water300 g
-
dried cranberries100 g
-
shelled pistachios70 g
-
egg1
-
macadamia oil (see Tips)170 g
-
milk250 g
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
wholemeal self-raising flour300 g
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
butter to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
181.6 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1357.8 kJ /
323.3 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Ginger bundt cake
1 godz.
Apricot macadamia biscuits
40 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Zucchini slice
45 min
Healthy biscuits
35 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Hazelnut crunch bliss balls
40 min