Urządzenia i Akcesoria
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Dough
-
fresh coriander leaves only12 sprigs
-
buckwheat groats125 g
-
spelt flour plus extra for dusting275 g
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
water190 g
Chilli con carne
-
chilli powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
brown onion cut into halves (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into halves1 - 2
-
olive oil1 tbsp
-
beef mince500 g
-
tomato paste2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
water160 g
-
red capsicum deseeded, cut into cubes (approx. 2 cm)1
-
green capsicum deseeded, cut into cubes (approx. 2 cm)1
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt1 tsp
Buckwheat 'rice'
-
water1000 g
-
salt1 - 2 pinches
-
buckwheat groats350 g
Assembly
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
sour cream to serve100 g
-
fresh coriander leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
934.6 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
2687.6 kJ /
642.4 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
84.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Asian-style fish fillets
30 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Almond quinoa pastry
50 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Gluten free chicken and pear pie
2 godz. 40 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Vitality truffles
25 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min