Urządzenia i Akcesoria
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Dough
-
fresh coriander leaves only12 sprigs
-
buckwheat groats125 g
-
spelt flour plus extra for dusting275 g
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
water190 g
Chilli con carne
-
chilli powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
brown onion cut into halves (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into halves1 - 2
-
olive oil1 tbsp
-
beef mince500 g
-
tomato paste2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
water160 g
-
red capsicum deseeded, cut into cubes (approx. 2 cm)1
-
green capsicum deseeded, cut into cubes (approx. 2 cm)1
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt1 tsp
Buckwheat 'rice'
-
water1000 g
-
salt1 - 2 pinches
-
buckwheat groats350 g
Assembly
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
sour cream to serve100 g
-
fresh coriander leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
934.6 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
2687.6 kJ /
642.4 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
84.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Caribbean curry
40 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Satay noodle salad
35 min
Parfait with passionfruit cream
3 godz. 10 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Brown rice salad
40 min