Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and feta mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)50 g
-
day old bread torn into pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon peel no white pith (1 x 5 cm)2 pieces
-
brown onion cut into halves120 g
-
bacon trimmed and cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 tbsp
-
Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)180 g
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms brushed clean and stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653.7 mg
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Risotto verde
45 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.