Mushroom croustade
TM6 TM5 TM31

Mushroom croustade

3.6 (28 ocen)

Składniki

Quick puff pastry

  • 200 g butter, cut into pieces (1-2 cm) and frozen
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, chilled
  • ½ tsp salt

Mushroom croustade

  • vegetable oil, for greasing
  • 4 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil
  • 300 g water
  • 750 g fresh mushrooms, cut into slices (5 mm)
  • 3 tsp dried mixed herbs, (e.g. marjoram, rosemary, thyme)
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 4 eggs
  • 20 g plain flour
  • 100 g thickened cream
  • 10 g full cream milk, for brushing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2350.3 kJ / 559.5 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
40.6 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Błonnik
3.5 g
Sód
456.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy