Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)

Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)

5.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Dressing
  • raw unsalted peanuts
    80 g
  • piece fresh ginger peeled
    2 ½ cm
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves
    2
  • makrut lime leaves torn into pieces
    2
  • fish sauce
    60 g
Poached chicken
  • coconut milk
    800 g
  • lemongrass white part only, cut into halves and bruised
    2 stalks
  • makrut lime leaves
    2
  • brown sugar
    40 g
  • freshly squeezed lime juice
    40 g
  • chicken thigh fillets cut into quarters
    500 g
Salad
  • snow peas trimmed, cut into thin slices
    100 g
  • fresh bean sprouts
    120 g
  • fresh coriander leaves only
    ½ bunch
  • fresh Thai basil leaves only (see Tips)
    ½ bunch
  • fresh Vietnamese mint leaves only (see Tips)
    ½ bunch
  • Chinese cabbage (wombok) cut into wedges that fit through feeder tube
    ¼
  • carrots trimmed and peeled
    2
  • fried shallots
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 800.7 kcal / 3350 kJ
Białko 32.9 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 43.8 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 31.9 g
Sód 1487.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...