Wersje kompatybilne
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 80 g raw unsalted peanuts
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 2 makrut lime leaves, torn into pieces
- 60 g fish sauce
Poached chicken
- 800 g coconut milk
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into halves and bruised
- 2 makrut lime leaves
- 40 g brown sugar
- 40 g freshly squeezed lime juice
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters
Salad
- 100 g snow peas, trimmed, cut into thin slices
- 120 g fresh bean sprouts
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- ½ bunch fresh Thai basil, leaves only (see Tips)
- ½ bunch fresh Vietnamese mint, leaves only (see Tips)
- ¼ Chinese cabbage (wombok), cut into wedges that fit through feeder tube
- 2 carrots, trimmed and peeled
- 20 g fried shallots
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3350 kJ / 800.7 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 43.8 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.9 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 1487.1 mg
Alternatywne przepisy
Fruity dream (TM6)
10min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Green smoothie
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Mushroom risotto (TM6)
30 min