Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 500 g water
- 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 6 eggs
- 120 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- watercress, for garnishing
- frisee lettuce, or lettuce of choice, for garnishing
- snow pea sprouts, for garnishing
- 1 tbsp caper berries, rinsed and drained (optional)
- 100 g Danish feta, cut into pieces (see Tips)
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318.8 kJ / 314 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 681.5 mg
Alternatywne przepisy
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Seafood and corn chowder
40min
Banana sesame cake
4h 20min
Asparagus risotto
40min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Cauliflower gratin
1h