Spring frittata

Spring frittata

4.6 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • olive oil plus extra for greasing
    2 tbsp
  • water
    500 g
  • zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
    150 g
  • fresh baby spinach leaves
    120 g
  • peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
    180 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    3
  • garlic cloves
    2
  • eggs
    6
  • pouring (whipping) cream
    120 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • watercress for garnishing
  • frisee lettuce or lettuce of choice, for garnishing
  • snow pea sprouts for garnishing
  • caper berries rinsed and drained (optional)
    1 tbsp
  • Danish feta cut into pieces (see Tips)
    100 g
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 681.5 mg
Białko 19.6 g
Kalorie 1318.8 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...