Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 500 g water
- 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 6 eggs
- 120 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- watercress, for garnishing
- frisee lettuce, or lettuce of choice, for garnishing
- snow pea sprouts, for garnishing
- 1 tbsp caper berries, rinsed and drained (optional)
- 100 g Danish feta, cut into pieces (see Tips)
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318.8 kJ / 314 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 681.5 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Fresh fennel salad
10 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Zucchini lasagne
1h 30min
Spinach and feta muffins
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min
Orange and almond cake
2h 20min