Urządzenia i Akcesoria
Espresso "baked" beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
brown onion90 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
butter30 g
-
shortcut bacon rashers or smoked bacon, cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
brewed espresso coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste30 g
-
molasses40 g
-
tomato paste40 g
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
canned cannellini beans (2 cans), rinsed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
661.9 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1039 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato passata
1 godz. 40 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Hommus
15 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Mexican stack
45 min
Coleslaw
10 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.