Urządzenia i Akcesoria
Espresso "baked" beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
brown onion90 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
butter30 g
-
shortcut bacon rashers or smoked bacon, cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
brewed espresso coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste30 g
-
molasses40 g
-
tomato paste40 g
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
canned cannellini beans (2 cans), rinsed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
661.9 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1039 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Basil pesto
10 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Smoky chipotle beans
30 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min