Urządzenia i Akcesoria
Spiced cauliflower pilau
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
cumin seeds1 tsp
-
cardamom pod (green)2
-
fennel seeds1 tsp
-
whole cloves2
-
fresh bay leaf1
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water600 g
-
cauliflower cut into florets (3 cm)700 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
871.8 mg
Białko
4 g
Kalorie
241.5 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Thai red curry paste
15 min
Garam masala
10 min
Gobi masala
30 min
Bombay aloo
40 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Garam masala powder
5 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Date and tamarind chutney
8 godz. 50 min
Balti coconut fish curry
50 min