
Urządzenia i Akcesoria
Spiced cauliflower pilau
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
cumin seeds1 tsp
-
cardamom pods (green)2
-
fennel seeds1 tsp
-
whole cloves2
-
fresh bay leaf1
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water600 g
-
cauliflower cut into florets (3 cm)700 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
871.8 mg
Białko
4 g
Kalorie
241.5 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gobi masala
30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Bombay aloo
40 min
Tamarind paste
45 min
Garam masala powder
5 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Mango rice
35 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Rogani kumbh
45 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Thai-style fish cakes
30 min