Urządzenia i Akcesoria
Honey ginger tofu with greens
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Wakame gomasio
-
unhulled sesame seeds50 g
-
black sesame seeds50 g
-
wakame flakes (see Tips)2 tbsp
-
Celtic sea salt (see Tips)1 tsp
Honey ginger tofu
-
firm tofu cut into thick slices (1.5 cm)700 - 750 g
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
garlic cloves2
-
rice wine vinegar30 g
-
tamari sauce50 g
-
honey50 g
-
mirin40 g
-
Sriracha to taste1 - 2 tsp
-
sesame oil plus extra for frying2 tsp
Greens
-
water500 g
-
broccolini stems only, trimmed and cut into pieces (10 cm); florets reserved separately1 bunch
-
bok choy stems only, cut into pieces (10 cm); leaves reserved separately1 bunch
-
red onion cut into slices (5 mm)50 g
-
sugar snap peas cut into halves100 g
-
fresh red chilli cut into thin slices (optional)1
-
fried shallots for garnishing
-
sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1643.3 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
2392 kJ /
569.5 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
15.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Yasai miso ramen
35 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Tofu scramble
25 min
Chilli con tempeh
20 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Soba noodle mee goreng
40 min