Wersje kompatybilne
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Białko
- 47.4 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 44.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.8 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 378.4 mg
Alternatywne przepisy
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Citrus seafood salad
1h
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min