Urządzenia i Akcesoria
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
717.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
753 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Cauliflower mash
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Veal pizzaiola
40 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min