Urządzenia i Akcesoria
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
717.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
753 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli salad
10 min
Garlic mushrooms
25 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Pasta with tuna
30 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Cauliflower mash
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Yoghurt soup cups
1 godz. 10 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min