Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Polenta
-
fresh portobello mushrooms6
-
water240 g
-
full cream milk220 g
-
olive oil2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
polenta (see Tips)100 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
mascarpone cheese100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
-
Brussels sprouts cut into halves8
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves120 g
-
unsalted butter20 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
488.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
919.7 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Cauliflower "fried" rice
45 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Miso salmon broth
40 min