Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Polenta
-
fresh portobello mushrooms6
-
water240 g
-
full cream milk220 g
-
olive oil2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
polenta (see Tips)100 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
mascarpone cheese100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
-
Brussels sprouts cut into halves8
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves120 g
-
unsalted butter20 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
488.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
919.7 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min