Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Polenta
-
fresh portobello mushrooms6
-
water240 g
-
full cream milk220 g
-
olive oil2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
polenta (see Tips)100 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
mascarpone cheese100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
-
Brussels sprouts cut into halves8
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves120 g
-
unsalted butter20 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
488.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
919.7 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and cranberry farro salad
35 min
Broccoli almond soup
30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Eggplant with burghul
55 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Guacamole with mango
10 min