Wersje kompatybilne
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Białko
- 50.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 720.4 mg
Alternatywne przepisy
Chinese-style chicken
25min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Krispy fried chicken
25min
Chicken laksa
30min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Chicken Pizzaiola
50 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min