Urządzenia i Akcesoria
Roasted eggplant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Vegetable chilli
50 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Autumn vegetable gratin
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min