Urządzenia i Akcesoria
Roasted eggplant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Hommus
15 min
Basil pesto
10 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Spiced coriander prawns
25 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min