Urządzenia i Akcesoria
Miso fish with Asian greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1878.6 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min