Miso fish with Asian greens

Miso fish with Asian greens

4.3 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • mirin
    60 g
  • sake (see Tips)
    60 g
  • shiro (white) miso paste
    150 g
  • white sugar
    40 g
  • firm white fish fillets skin on (see Tips)
    600 - 650 g
  • peanut oil
  • water
    500 g
  • Asian greens of choice
    1 bunch
  • black sesame seeds for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1878.6 mg
Białko 41.1 g
Kalorie 1710.5 kJ / 407.3 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...