Urządzenia i Akcesoria
Miso fish with Asian greens
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1878.6 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish with ginger lime sauce
35 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Prawn stir-fry
25 min
Thai-style fish cakes
30 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Miso salmon broth
40 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min