Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated steak
- 500 g beef rump steak, partially frozen and cut into thin strips
- 4 garlic cloves
- 5 spring onions/shallots trimmed and cut into halves
- 40 g palm sugar, roughly chopped
- 80 g tamari
- 50 g mirin
- 1 tbsp sesame oil
- 1 tbsp sesame seeds
Carrots with yoghurt dressing
- 250 g carrots, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 300 g water
- 2 tsp salt
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 2 tsp fish sauce
- 10 g palm sugar, roughly chopped
- ¼ tsp chilli powder
- 40 g natural yoghurt
- 1 tsp pure maple syrup
Ssamjang sauce
- 1 garlic clove
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 40 g soy paste (or soy bean paste - see Tips)
- 1 tbsp chilli paste (see Tips)
- 2 tsp honey
- 2 tsp sesame seeds
- 2 tsp sesame oil
Assembly
- oil, for brushing
- 8 - 10 baby cos lettuce leaves
- fresh mint, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1911.1 kJ / 455 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 931.7 mg
Alternatywne przepisy
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Wonton soup (pork)
45 min
Chicken picadillo cups
40 min
Korean beef bowl
1h 10 min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Kung Pao chicken
1h 30 min
Thai chicken wraps
40 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Sticky chicken
24u. 35min