Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated steak
- 500 g beef rump steak, partially frozen and cut into thin strips
- 4 garlic cloves
- 5 spring onions/shallots trimmed and cut into halves
- 40 g palm sugar, roughly chopped
- 80 g tamari
- 50 g mirin
- 1 tbsp sesame oil
- 1 tbsp sesame seeds
Carrots with yoghurt dressing
- 250 g carrots, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 300 g water
- 2 tsp salt
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 2 tsp fish sauce
- 10 g palm sugar, roughly chopped
- ¼ tsp chilli powder
- 40 g natural yoghurt
- 1 tsp pure maple syrup
Ssamjang sauce
- 1 garlic clove
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 40 g soy paste (or soy bean paste - see Tips)
- 1 tbsp chilli paste (see Tips)
- 2 tsp honey
- 2 tsp sesame seeds
- 2 tsp sesame oil
Assembly
- oil, for brushing
- 8 - 10 baby cos lettuce leaves
- fresh mint, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1911.1 kJ / 455 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 931.7 mg
Alternatywne przepisy
Kung Pao chicken
1h 30min
Asian-style pork noodles
1h
Coconut poached chicken salad
45 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Korean Bo ssam
29h 20min