Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g water
- 120 g olive oil
- 350 g spaghetti
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
- 2 pinches salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 4 pieces lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
- 150 g hot smoked trout, flaked into pieces (see Tip)
- 40 - 60 g lemon juice, to taste
- 3 tbsp pickled capers, drained
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2837 kJ / 675.5 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 65.1 g
- Tłuszcz
- 35.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 372.2 mg
Alternatywne przepisy
Pasta alla puttanesca
35 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Miso salmon broth
40 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Salmon kabsa
40 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min