Smoked trout pasta with lemon and capers
TM6 TM5 TM31

Smoked trout pasta with lemon and capers

4.7 (47 ocen)

Składniki

  • 1200 g water
  • 120 g olive oil
  • 350 g spaghetti
  • 4 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
  • 2 pinches salt, to taste, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
  • 4 pieces lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
  • 150 g hot smoked trout, flaked into pieces (see Tip)
  • 40 - 60 g lemon juice, to taste
  • 3 tbsp pickled capers, drained
  • 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2837 kJ / 675.5 kcal
Białko
21.2 g
Węglowodany
65.1 g
Tłuszcz
35.6 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Błonnik
6 g
Sód
372.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy