
Urządzenia i Akcesoria
Smoked trout pasta with lemon and capers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
olive oil120 g
-
spaghetti350 g
-
garlic cloves4
-
fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt to taste, plus extra for seasoning2 pinches
-
ground black pepper to taste, plus extra for seasoning2 pinches
-
lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith4 pieces
-
hot smoked trout flaked into pieces (see Tip)150 g
-
lemon juice to taste40 - 60 g
-
pickled capers drained3 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
675.5 kcal /
2837 kJ
Białko
21.2 g
Tłuszcz
35.6 g
Węglowodany
65.1 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
372.2 mg