Urządzenia i Akcesoria
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
lime juice2 tbsp
-
water120 g
-
fish sauce50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
palm sugar40 g
Chicken and rice
-
jasmine rice250 g
-
water plus extra as required1200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices40 g
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters4
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to serve3
-
fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve20
-
cucumber cut into thin slices, to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3303.6 mg
Białko
46.1 g
Kalorie
2160.8 kJ /
514.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Nasi goreng
40 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Pork san choy bau
25 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Quick prawn stir-fry
20 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min