
Urządzenia i Akcesoria
Sambhar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters180 g
-
eggplant cut into pieces (2 cm)80 g
-
fresh green beans cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (2 cm)80 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)60 g
-
canola oil1 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves½
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
fresh curry leaves10
-
fresh tomatoes50 g
-
ground coriander25 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
toor dal (see Tips)250 g
-
water1000 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
sea salt to taste1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
216.7 kcal /
910 kJ
Białko
12.4 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
33.8 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
409.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tarka dal
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Amritsari dal
26 godz.
Paneer makhani
45 min
Rava idli
2 godz. 40 min
Fresh coconut chutney
10 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Savoury semolina
15 min
Chilli paneer
30 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Pepper rasam
15 min