Korean beef bowl

Korean beef bowl

4.3 72 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Chilli soy beef
  • beef cut into strips (1 cm)
    300 g
  • soy sauce
    20 g
  • chilli paste (see Tips)
    20 g
  • sesame oil
    10 g
  • brown sugar
    10 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Dressing
  • apple (red or green), peeled and quartered
    1
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • lemon juice
    10 g
  • mirin
    20 g
  • soy sauce
    10 g
  • chilli paste (see Tips)
    20 g
  • sesame oil
    20 g
  • brown sugar
    10 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • water
    20 g
Vegetables and assembly
  • jasmine rice
    200 g
  • water
    1200 g
  • salt
    1 tsp
  • fresh English spinach torn into rough pieces
    100 g
  • fresh button mushrooms or fresh shiitake mushrooms, cut into slices (1 cm)
    100 g
  • sesame oil
    2 tsp
  • eggs
    4
  • salt to season
  • zucchini (approx. 100 g), cut into matchsticks (5 mm x 3 cm)
  • carrot (approx. 1), cut into matchsticks (5 mm x 3 cm)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1461 mg
Białko 34.1 g
Kalorie 2218.3 kJ / 528.2 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 55.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...