Urządzenia i Akcesoria
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread (approx. 1 slice), torn into pieces40 g
-
full cream milk40 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
fish sauce2 tsp
-
beef mince500 g
-
water500 g
Glaze
-
honey80 g
-
soy sauce40 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime zest only1
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
fish sauce60 g
-
white vinegar60 g
-
unsweetened coconut water125 g
-
caster sugar2 tbsp
-
lime juice2 tbsp
Salad
-
vermicelli noodles150 g
-
boiling water for soaking
-
green lettuce leaves
-
cucumber deseeded and cut into slices on the diagonal1
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh Thai basil leaves only4 sprigs
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)1
-
spring rolls cut into 3 pieces (see Tips)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3057.6 mg
Białko
43 g
Kalorie
2559 kJ /
609.3 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
71.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad
45 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Zhoug
10 min
Stir Fried Pork with Chillies
25 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Prawn wontons
2 godz.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Thai chicken wraps
40 min
Wonton soup
1 godz.