Urządzenia i Akcesoria
Nam Jim
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
195.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
286 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and mint raita
30 min
Mint sauce
5 min
Mussels in coconut milk
25 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Chilli lime sauce
5 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Thai green curry paste
10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Plum sauce
55 min