Urządzenia i Akcesoria
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
daikon 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
stock paste1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
water1500 g
-
piece fresh ginger sliced20 g
-
star anise2
-
cinnamon quill3 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves, thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion/shallot thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
lime cut into wedges, to serve1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (1-2 mm)
-
hoi sin sauce (optional)4 tsp
-
hot chilli sauce (optional)2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
928.8 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1047.4 kJ /
250.3 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Salad Sandwiches
35 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
All in one bowl bolognese
40 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Boiled Eggs
20 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Poached chicken with liquid stock
25 min