Urządzenia i Akcesoria
Mussels in coconut milk
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels2000 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
long red chillies deseeded if preferred2 - 3
-
sesame oil30 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
canned coconut milk400 g
-
canned coconut cream600 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced5
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1163.7 mg
Białko
37.7 g
Kalorie
2176.3 kJ /
518.2 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style fish fillets
30 min
Chocolate ice cream
12 godz.
Cod with citrus butter
40 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Prawn wontons
2 godz.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min