Urządzenia i Akcesoria
Mussels in coconut milk
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels2000 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
long red chillies deseeded if preferred2 - 3
-
sesame oil30 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
canned coconut milk400 g
-
canned coconut cream600 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced5
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1163.7 mg
Białko
37.7 g
Kalorie
2176.3 kJ /
518.2 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Asian-style mussels
30 min
Lamb and barley soup
50 min
Crème brûlée
7 godz.
Asian-style fish fillets
30 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Cream of mushroom soup
20 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min