Urządzenia i Akcesoria
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice180 g
-
water1150 g
-
salt1 tsp
-
carrot cut into thin slices (approx. 5mm)1
-
red capsicum cut into strips½
-
broccoli (approx. 200 g), cut into florets1
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
garlic cloves4
-
eschalots3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
tamarind paste40 g
-
fish sauce30 g
-
palm sugar45 g
-
cornflour2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1070.7 mg
Białko
40.9 g
Kalorie
1696.8 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and chicken laksa
40 min
Beef and coconut soup
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Curry laksa
45 min
Linguine with salmon and herbs
25 min