
Urządzenia i Akcesoria
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice180 g
-
water1150 g
-
salt1 tsp
-
carrot cut into thin slices (approx. 5mm)1
-
red capsicum cut into strips½
-
broccoli (approx. 200 g), cut into florets1
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
garlic cloves4
-
eschalots3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
tamarind paste40 g
-
fish sauce30 g
-
palm sugar45 g
-
cornflour2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1070.7 mg
Białko
40.9 g
Kalorie
1696.8 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Prawn stir-fry
25 min
Chicken and cashews
55 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Turmeric fish
30 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min