Urządzenia i Akcesoria
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice180 g
-
water1150 g
-
salt1 tsp
-
carrot cut into thin slices (approx. 5mm)1
-
red capsicum cut into strips½
-
broccoli (approx. 200 g), cut into florets1
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
garlic cloves4
-
eschalots3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
tamarind paste40 g
-
fish sauce30 g
-
palm sugar45 g
-
cornflour2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1070.7 mg
Białko
40.9 g
Kalorie
1696.8 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Seafood con arroz
45 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Chicken pesto pasta
30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Pasta with tuna
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Stir-fry beef bowl
35 min