Urządzenia i Akcesoria
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
fresh ginger peeled and cut into pieces20 g
-
garlic cloves3
-
tamari (see Tips)30 g
-
lime juice1 tsp
-
raw sugar1 tsp
Fish parcels
-
jasmine rice200 g
-
water900 g
-
bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed1 bunch
-
firm white fish fillets cut into approx. 100 g portions600 g
-
carrots cut into julienne (see Tips)100 g
-
sesame seeds for sprinkling
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
-
lime cut into cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
2325.9 mg
Białko
155.4 g
Kalorie
8309.8 kJ /
1978.5 kcal
Tłuszcz
68.1 g
Błonnik
24.3 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
173.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Curry laksa
45 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min