Urządzenia i Akcesoria
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
fresh ginger peeled and cut into pieces20 g
-
garlic cloves3
-
tamari (see Tips)30 g
-
lime juice1 tsp
-
raw sugar1 tsp
Fish parcels
-
jasmine rice200 g
-
water900 g
-
bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed1 bunch
-
firm white fish fillets cut into approx. 100 g portions600 g
-
carrots cut into julienne (see Tips)100 g
-
sesame seeds for sprinkling
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
-
lime cut into cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
2325.9 mg
Białko
155.4 g
Kalorie
8309.8 kJ /
1978.5 kcal
Tłuszcz
68.1 g
Błonnik
24.3 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
173.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Mashed potatoes for two
30 min