Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Białko
- 155.4 g
- Węglowodany
- 173.3 g
- Tłuszcz
- 68.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 24.3 g
- Sód
- 2325.9 mg
Alternatywne przepisy
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Miso chicken and rice
1h 30min
Asian chicken noodle soup
1sa 35 dk
Prawn and chicken laksa
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Asian cucumber salad
10min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup (pork)
45 min